Over Véélste Lekker

Véélste Lekker is een foodtruck met explosief lekkere gerechten. Onze smaken zijn altijd tasty en smaakvol. Met invloeden uit de hele wereld. Naast onze smaakvolle gerechten kunnen wij ook zoete gerechten serveren zoals overheerlijke trifle’s. Je kunt ons boeken voor festivals en catering.

Onze foodtruck

Onze gerechten worden geserveerd vanuit onze mintgroene Peugeot J7 uit 1972. We rijden met onze foodtruck door heel Nederland langs de leukste evenementen en feesten waar we met veel enthousiaste de bezoekers laten genieten van onze smaakvolle gerechten.

Festivals en catering

Wij zijn te boeken voor festivals en catering. Boek je ons voor catering dan is eigenlijk bijna alles mogelijk. Bijvoorbeeld single dishes als ‘homemade’ hamburgers en saté. Te veel om op te noemen. Maar wij serveren ook 4 tot 6 gangen menu’s voor gezelschappen, feestjes en bruiloften. Natuurlijk zijn alle wensen bespreekbaar. Uiteraard allemaal zelf gemaakt en explosief lekker!

Chefkok Frank

Frank Bode is de chefkok achter Véélste Lekker. Een enthousiaste Rotterdammer die het fantastisch vindt om mensen te laten genieten van zijn kookkunsten.

Quote Frank

“Ik ben pas tevreden als mijn klanten zeggen dat mijn gerechten veelste lekker zijn”

Contact: Averdijk 84 • 3079 GG Rotterdam • info@veelstelekker.nl • 06 24 46 33 93